Inschrijvingen Jeugdland 2021


INSCHRIJVEN VOOR LICHTBLAUW EN BLAUW IS NIET MEER MOGELIJK. DEZE KLEUREN HEBBEN HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS BEREIKT.

INSCHRIJVEN VOOR ROOD EN GROEN KAN TOT EN MET ZONDAG 9 MEI 12:00 UUR, TENZIJ VOORTIJDIG HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT.

WIJ VRAGEN U NADRUKKELIJK GEEN KINDEREN VOOR ROOD/GROEN IN TE SCHRIJVEN ALS ZE GEZIEN LEEFTIJD/SCHOOLGROEP BIJ (LICHT)BLAUW HOREN.

Jeugdland is een kindervakantieweek voor kinderen woonachtig en/of schoolgaand in Hoogerheide, Putte of Woensdrecht. Tijdens de kindervakantieweek worden de kinderen ingedeeld op leeftijd en doen ze allerlei spelletjes en activiteiten binnen een van te voren gekozen thema. Dit jaar is het thema ‘Jeugdland in de oertijd’. Met een flinke dosis improvisatie, samenwerking en respect beleven ze een leuke week, waarbij meedoen en plezier bij het spelen van spelletjes belangrijker is dan winnen.

Dit jaar wordt Jeugdland gehouden van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 27 augustus. Afhankelijk van de Covid-19 maatregelen zal Jeugdland met alle kleuren plaatsvinden op het scoutingterrein Kooiduin, of worden de kleuren verdeeld over meerdere locaties. Het is ook nog onzeker of er bussen rijden, of dat kinderen gebracht en gehaald moeten worden.

Deelname aan Jeugdland is € 25,00 p.p. voor de hele week. Indien wij genoodzaakt zijn om Jeugdland vanwege Covid-19 af te gelasten, zullen wij automatisch de inschrijfkosten aan u terugbetalen.

Jeugdland is verdeeld in vier kleuren. De groep op school waarin uw kind op het moment van inschrijven zit, bepaalt de kleur waarvoor u uw kind kunt inschrijven. Kies de juiste kleur om in te schrijven voor Jeugdland 2021! 

Het aantal beschikbare plaatsen per kleur is beperkt. Het online inschrijven stopt automatisch zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. 
 
 
 Groep 4 en 5
button rood

 Groep 6, 7 en 8
button groen