Inschrijvingen

Om de zorg voor de deelnemende kinderen te optimaliseren, hanteren wij een inschrijving in het voorjaar. Na de inschrijving worden de deelnemerspasjes voor de kinderen gemaakt, de groepen verdeeld, en eventuele bijzonderheden met de ouders doorgenomen. Op deze manier creëren we een veilige omgeving voor alle kinderen die deelnemen aan Jeugdland. Wij hanteren een maximaal aantal deelnemers van 100 kinderen per kleur (voor lichtblauw geldt een maximum van 30 deelnemers).

De inschrijving wordt via de scholen in Hoogerheide, Putte en Woensdrecht bekend gemaakt. Het kan zijn dat de school van uw kind gebruikt maakt van social schools, digiduif, safeschool of een ander platvorm en de informatie via deze weg verstrekt wordt. In de gemeente Woensdrecht worden ook posters opgehangen voor de inschrijvingen en via Facobook verspreid. 

De inschrijvingen sluiten één week na week de inschrijfdatum (of eerder als de kleur het maximaal aantal deelnemers heeft bereikt). Mocht u door onverziene omstandigheden niet op vakantie kunnen, dan kan het bestuur hierop een uitzondering maken. Neemt u in een dergelijke situatie dan ook contact met ons op.