Afsluiting Groen

 Alle jongens en meisjes hadden hun mooiste disco-outfits meegenomen. Nadat alle haren en make-up waren gedaan konden ze naar de grote tent waar DJ Chris plaatjes draaide. Er werd gedanst, gehakt en zelfs een beetje geschuifeld tijdens de disco. Ook de groene leiding deed gezellig mee!

Nadat het laatste liedje was gedraaid gingen de groene petten omkleden om naar de bed te gaan. Er werd nog even gekeet, maar om 2uur lag iedereen te slapen. Om 7uur ging de wekker alweer en moesten de boterhammen worden gesmeerd en de slaapzalen opgeruimd. Maar na een goede les ochtendgymnastiek van de leiding was iedereen weer goed wakker!

In de ochtend was er een spelenkermis waar iedereen verschillende spelletjes kon doen, zoals spijkerbroekhangen, blikken gooien, een muziekquiz of een parcours lopen. Na de lunch konden alle petten nog even in hun hutten spelen en toen kwamen de ouders al voor de afsluiting. De dag werd afgesloten met het Jeugdland-lied en een rondje over het terrein met papa en/of mama. 

Lieve groene petten, het was een super leuke warme, soms natte, Jeugdland week! Wij vonden het ontzetten leuk met jullie, bedankt!!

We zien jullie graag volgend jaar weer!

Groetjes,
De groene leiding

ps. Ga je naar de middelbare school en wil je volgend jaar graag leiding worden laat het ons dan weten!