Blauw Donderdag

Lieve ouders van de blauwe petten,

Vandaag hebben de blauwe petten de ware kunstenaars in zich laten zien. Ze hebben hun kunstwerken van zoutdeeg prachtig beschilderd met verschillende kleuren verf. Daarnaast hebben ze voor bouwwerk gespeeld tijdens een spelletje ‘Chinese muur’ en met standbeeldtikkertje.
De blauwe petten zijn niet alleen nat geworden van de regen, zij hebben in de middag waterspelen gedaan. Hierbij hebben zij een schilderij gemaakt met waterballonnen, hun limbodanskunsten laten zien en vragen over kunst beantwoordt tijdens een quiz. Daarnaast hebben zij de behendigheid van een kunstenaar getoond tijdens het spiralenspel en ze hebben snelheid getoond tijdens Annemaria Koekkoek en estafetterace. Als laatste zijn de blauwe petten over de waterbaan gegleden, een echt waterballet! Na omgekleed te hebben, zijn de kinderen moe maar voldaan naar huis gegaan.

We wensen alle blauwe petten een fijne avond en zien zowel de blauwe petten als jullie graag morgen, waar jullie vanaf 13.30 uur welkom zijn om de blauwe kunstenaars te bekijken.