Groen - woensdag

In de middag waren er verfrissende waterspelletjes. Bij het eerste spelletje gingen de kinderen met elkaar de strijd aan door diamanten te verzamelen. Dat deden ze door met waterpistolen de diamanten van de waterfles af te schieten. Vervolgens konden ze punten maken door met waterballonnen naar de boeven te gooien.
Bij het tweede spelletje gingen de kinderen waterbommen overgooien. Elk team maakte een rij. Het kindje vooraan maakte de spons nat en gooide de waterbommen door naar het kindje achteraan in de rij. Wie het meeste water in de emmer kreeg had gewonnen!
Voor spel drie hadden we een buikschuifbaan. De kinderen gingen met twee tegelijkertijd over de baan met water en sop. Wie als eerste aan het einde in de bak met water viel won!
Voor spel vier hadden we een parcours uitgezet. Met een dienblad met een bekertje water er op ging team 1 over het parcours. Ondertussen kon het andere team ze bekogelen met natte sponzen om het een beetje moeilijker te maken. Daarna werd er gewisseld.
Voor het eindspel was het een watergevecht met de leiding tegen de kinderen. Ook konden de kinderen nog over de buikschuifbaan glijden. Kortom een verkoelende en gezellige middag.