Creche vrijdag

Laat de mensen op kantoor maar denken TGIF, god zij dank het is vrijdag. Wij beginnen met warm te lopen en het is al de laatste dag van het jaar.

De leiding die vannacht in ons onderkomen heeft geslapen (nou ja, een paar uurtjes heeft kunnen liggen) heeft de tent keurig achtergelaten. Complimenten en bedankt. Wij konden nu snel alles klaar zetten en om 8 uur onze eerste klanten begroeten.

Binnen een half uur zaten blauwe, lichtblauwe en witte petten samen in de zandbak en aan de Duplo. Pas bij de opening werd het rustiger. Helaas voor de lezers hadden onze bezoekers van vandaag geen behoefte aan creatieve activiteite, maar wilden ze vooral het speelgoed uittesten. 

En voor je het weet, begint de sluiting en is onze tent leeg. En dan maak je aan het eind toch even de balans op. 
Er waren zes kinderen die in totaal gedurende 15 dagen/dagdelen van de creche gebruik hebben gemaakt. Dat betekende dat vijf ouders als leiding of coordinator hun werk konden doen. En natuurlijk hebben we ontelbare bezoekjes van mama's, papa's tantes of andere familie gehad. Vooral alle ouders bedanken we voor het in ons gestelde vertrouwen. 

En als u geen leiding bij Jeugdland was dan hoop ik dat u zich nu realiseert dat een baby geen reden hoeft te zijn om u niet aan te melden voor volgens jaar.