Blauw - dinsdag

De dinsdag zit er weer op. De kinderen zijn goed uitgerust aan de dag begonnen en dat was wel nodig want er stond veel op het programma. In de ochtend hebben ze een mooie wandeling gemaakt door het bos met verschillende spelletjes die ze onderweg tegenkwamen. Van zaklopen tot pitzak gooien, en dinostaart prikken tot dino memorie. Bij terugkomst op Kooiduin hebben ze een mooie holbewoner getekend en aangekleed.
In de middag hebben we verschillende kleine spelletjes gedaan waardoor ze kleding konden verdienen om de holbewoner aan te kleden. En nog een bingo gedaan waarbij de kinderen op zoek moesten gaan naar verschillende dino's. Toen was de dag helaas bijna voorbij. We hebben de dag afgesloten met nog wat dansen in de tent. En natuurlijk ons eigen dansje nog even goed geoefend!
Omdat we in de ochtend van het terrein af zijn gegaan is het verstandig om de kinderen nog even goed te controleren op teken!
Morgen staat er weer van allerlei leuks op het programma en sluit lichtblauw zich ook weer aan bij de activiteiten! Tot morgen!