Blauw - dinsdag

De kinderen waren goed uitgerust en dat was wel nodig, want wat hebben wij een drukke dag gehad! We zijn deze ochtend van het terrein geweest. In het bos hebben we verschillende spellen gedaan waardoor we onze evenwichtsskills moesten testen. Spijkerpoepen, zaklopen, hoelahoepen. Ook hebben we gekeken wie het beste was in blik gooien en knikkeren!
Na deze drukke ochtend hebben we tijdens de lunch onze batterij een beetje opgeladen en zijn we verder gegaan met ons drukke programma.
We begonnen de middag met vlag veroveren en levend memorie. De vlag die we hebben gebruikt is onze eigen trots die we gisteren hebben geverfd! En levend memorie was ook nog best wel lastig. Daarna even wat gedronken en weer door!
Op naar Eiland veroveren en schipper mag ik overvaren. Bij eiland veroveren moest de ene groep zijn eiland verdedigen door de kinderen te tikken die hun eiland kapot wilde maken! Schipper mag ik overvaren was ook zeker niet gemakkelijk. Hinkelen, springen, rennen, op handen en voeten enz. 
Het was weer een drukke dag bij blauw! 
Nu mogen de kinderen even lekker uitrusten en we zien hen, samen met licht blauw, graag morgen terug!