Groen Donderdag

Beste groene petten!

Vandaag zijn we naar Huijbergen gelopen om allerlei spelletjes in het bos te doen. Er werden onder andere natuurkundige wetten uitgebeeld, zoals zwaartekracht en middelpuntvliegende kracht. Helaas zat het weer ons niet helemaal mee, dus tijdens de lunch hebben we gezellig geschuild onder een groot oranje zeil. Na de lunch nog enkele spelletjes zoals het duo-zaklopen. Daarna met zijn allen terug naar Kooiduin om al in de discosferen te komen met allerlei dansjes, samen met de blauwe petten.

Nadat we de andere petten hadden uitgezwaaid hebben we frietjes gegeten en onze mooiste discokleding aangetrokken. De disco, die na het bezoek van de wijkagent toch door mocht gaan, was een groot succes. Er werd zelfs geschuifeld! 

Na de disco moesten we onze wandelschoenen aantrekken voor een tocht die leidde naar het zwembad. Hier hebben we verschillende waterspellen gedaan zoals een poppen-estafette en het water-transportspel. Na het afronden van alle spellen mochten we ook nog even vrijzwemmen, waarbij alleen de onderwaterverlichting aan was. Spannend! 

Toen was het tijd om terug naar Kooiduin te gaan, waar we een rustige nacht toegemoet gingen! 

Groetjes,
de Groene leiding