creche dinsdag

Oei, dat was schrikken gisteren. We zijn een item gewprden op jeugdland en nog wel bovenaan. Noblesse oblige zeggen ze hier dus gaan we maar vertellen wat er dinsdag gebeurd is. 
We hebben eerst in de tent gedanst maar bij de echte opening werd het toch te druk en lawaaierig. Dus zijn we maar gelijk begonnen met ons werk en zoals de boer zegt: " als je begint met je vuil te maken hoef je je de rest van de dag geen zorgen te maken over je schone kleren". Dus gingen we schilderen, een konijn, een prinses en een beer. En daar hoort dan ook een verhaal bij. 
Prinses Kato zat opgesloten in een toren van het kasteel. Toen kwam konijn flippie en die sloop langs de woeste waakbeer Baloe. Hij ging prinses Kato redden uit de toren en hij lokte de beer in de val. De prinses ging gauw weg met het konijntje en ze leefden nog lang en gelukkig. Maarja, .... dan moet er natuurlijk eerst een kasteel geknutseld worden en een prinses, en een beer en een konijntje. En dan moet alles, inclusief armen, benen en kleren geschilderd worden (sorry moeders). Pas bij de lunch was alles af en toen kregen we van de technishe staf een echte zilverschat en konden we het spookje echt gaan spelen. Maar de prinses wilde niet opgesloten worden en de beer ging naar oma. Daarom gingen de prinses en het konijn proberen de schat te stelen. De beer weglokken met honing lukte niet en de prinses zat verstopt toen konijn aanbood om de schat te bewaken. Kon de beer weg om honing te eten. Maar het konijn vergat het zilver mee te nemen. Eindelijk had de prinses een goed idee. Ze vroeg de beer om de schat te delen en ze gebruikte het magische woord... alsjeblieft. 
De beer gaf de prinses een halsketting en het konijn kreeg een zilveren halsband. Toen werden ze allemaal vriendsjes en gingen ze samen in het kasteel wonen. Nou ja, tot 17 uur want toen verdwenen ze in de papiercontainer en voor ons wachtte de watertafel.