Groen - maandag

Vanochtend zijn we van start gegaan aan alweer een nieuwe week op Jeugdland. Na 2 corona jaren achter elkaar konden we eindelijk weer gezamenlijk op Kooiduin verzamelen. Mirjam en Faye hebben aangekondigd dat er dit jaar iets heel bijzonders in een kluis zit. De zware kluis zijn door 2 sterke mannen het podium op gedragen. Hierin zat de gouden pet. Onze taak was het goed te bewaken. Plots werd Mirjam gebeld en lette niet op toen er 3 boeven opkwamen. Ze hebben de kluis opengemaakt en de pet uit de kluis gehaald. Daarna zijn er detectives aan het werk gezet zo gaan ze de boeven pakken. De groene petten hebben daarna aangeboden te helpen en hebben echte spionnen oefeningen gedaan.
Tijdens de spellen en de hutten bouwen zijn er punten verzameld voor een wisselbeker die per dag wordt uitgereikt. Op de eerste dag is groep 6 er met de wisselbeker vandoor gegaan. Tijdens de sluiting zijn de detectives samen met Mirjam en Faye in staat geweest om de eerste aanwijzing te vinden. Er zitten namelijk gouden verf afdrukken op de kluis. De afdrukken blijken vingerafdrukken te zijn. Morgen gaan we kijken of de detectives er achter kunnen komen.
Morgen gaan we de hele dag van het terrein af. Het wordt een warme dag, dus gelieve extra drinken mee te nemen. Ook word verzocht zonnebrand mee te nemen en goed in te smeren.