Rood - woensdag

hallo rode petten,
vanmorgen kwamen we erachter dat de paradijsvogel was gevangen door de mevrouw van het hotel. Ze wilde deze verkopen voor heel veel geld, want dat kon ze wel gebruiken voor de bouw van het hotel. ze wilde er wel 100 miljoen voor hebben! 
Na even lekker gedronken te hebben en ons te hebben ingesmeerd, zijn we van het terrein af gegaan om punten te verdienen met wel 50 verschillende opdrachten! Toen we weer terug kwamen gingen we lekker eten en drinken. 
's Middags gingen we zelf een hotel bouwen. De kinderen moesten bij leiding voorwerpen verzamelen die ze konden gebruiken bij de bouw van het hotel. Ook waren er kinderen die al een hele mooie bouwtekening hadden gemaakt. 
Na het middag spel hebben de kinderen een lekker verfrissend ijsje gehad dankzij de jumbo, ook hebben we lekker afgekoeld onder de sproeier ook de leiding moest eraan geloven. toen zagen we de mevrouw met de paradijsvogel weer en de eilandbewoners hebben de vogel weggelokt met eten en hem vrij gelaten waardoor ze een nieuw plan moet bedenken voor de bouw van het hotel.
we zien jullie allemaal morgen weer, 
leiding rood