Rood - woensdag

Woensdag was weer een leuke dag bij rood. Vannacht hadden de detectives drie verschillende schoenafdrukken gevonden van de boeven. Deze moesten natuurlijk vergeleken worden met alle schoenafdrukken van de kinderen én de leiding.
‘s Ochtends zijn we door de bus opgehaald, zodat we vanaf METO onze zoektocht konden beginnen naar de enige echt Joker. De Joker had Heracles gestolen en wilde hiermee de wereld overnemen. We moesten hem dus zo snel mogelijk weten te ontmaskeren. Na vele diepte interviews zijn we er gelukkig achtergekomen wie de dader was, de ‘niet zo undercoveragent’.
Na een lekkere lunch hebben we Jachtseizoen gespeeld, waarbij de groep politieagenten de groep gevluchte dieven op tijd te pakken moest krijgen. Het spel draaide vooral om snelheid en tactiek. Het heeft ons dus geholpen om nóg betere detectives te worden! Dit komt goed van pas want ook vandaag is het de detectives niet gelukt om de drie dieven te ontmaskeren. De detectives hadden de taak om de voetafdrukken te vergelijken aan de coördinatoren van de kleuren gegeven. Ze dachten dat ze matches gevonden hadden, maar dit was helaas niet zo. Morgen zullen de detectives de taak om de boeven op te sporen dus zelf weer op zich nemen.
Morgen wordt het weer warm weer, dus vergeet je zonnebrand niet. Ook gaan we lekker met water spelen, dus trek kleding en schoenen (géén slippers) aan die nat mogen worden en neem een set droge kleding, een handoek en schoenen mee.

Slaap lekker en tot morgen!
Groetjes alle leiding van Rood