Rood - maandag

Jeugdland is dit jaar te gast op een onbewoond eiland. De eilandbewoners zien een snorkelaar aankomen. Zij is verdwaald en wil graag terug naar huis. De eilandbewoners geloven haar niet, ze denken dat zij degene is die een hotel wilt gaan bouwen op hun eiland. Dit moeten ze met hulp van de kinderen uitzoeken en zien te stoppen vandaagNa het uitdelen van de petten en het maken van de groepjes worden de eerste spellen gespeeld. Natuurlijk beginnen we met kennismakingsspellen en het verven van een groepsvlag.
We hebben lekker veel water gedronken en optijd geluncht, zodat we in de middag weer volop energie hadden voor de andere spellen. Er stonden echte survival spellen op het programma, zoals vissen, het sein spel, eten verzamelen en brulapen. Ons Eiland is omringd met veel water, dus natuurlijk mochten we ook even afkoelen onder de sproeier.
Aan het einde van de dag bleek dat de snorkelaar helemaal geen hotel wilt gaan bouwen, zij is echt verdwaald. Maar er is wel een andere vrouw die het hotel wilt gaan bouwen. Haar moeten we zien tegen te houden. Hier hebben we alle hulp van de kinderen nog bij nodig, dus heel graag weer tot morgen!
Groetjes van alle leiding van de rode petten