Creche - maandag

Vandaag hebben zich om 08.00 uur present gemeld de Groot-agenten Kai,Valentijn en Dante en de junior-agenten Amelie, Marijn en Manal.

De vorig jaar door M ontwikkelde transformeerstraal bleek echter pas te werken als er een goed gelijke tekening in het apparaat werd geladen. Rood-agent D. heeft daarna het toestel gemodificeerd, waardoor de uitwerking verviervoudigde.

Na de opening zijn de Groot-agenten vertrokken naar hun respectievelijke afdelingen. De junior-agenten begonnen aan hun initiele training “Samenspel en delen” hetgeen, zoals bij iedere nieuwe lichting blijkt, een lastig vakkenpakket is.

De lunch en siesta waren een welkome onderbreking waarna de agenten met hernieuwde energie aan hun verdere takenpakket konden beginnen. De onderdelen Duplo, Dino en Zandbak werden uitgebreid bestudeerd. De sporttraining met bal kon rekenen op volledige inzet. De middagtraining is afgesloten met de praktijkles Watermanagement. Junior-agent A. blonk hierbij uit in het juist gebruik van schaarse hulpmiddelen door heel precies de droge groenvoorziening te trakteren op een koude douche.