Jeugdland 2023

In 2023 is Jeugdland van maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus.

Jeugdlanddisco

Zit je in groep 6, 7 of 8 van de basisschool en heb je zin in een feestje? Kom dan op zaterdag 10 december naar de kerstdisco! DJ Chris start om 19.00 uur en draait zijn laatste muziekplaatje om 22.30 uur.

Kaarten zijn vanaf zaterdag 12 november te koop bij MFC het Kloosterhof, Primera Hoogerheide en Primera Putte.
Kaart in de voorverkoop: € 5,00
Kaartverkoop aan de deur: € 6,00

Aan de ouders: u wordt vriendelijk verzocht uw zoon/dochter in de hal op te halen; kinderen mogen alleen onder begeleiding van een ouder MFC het Kloosterhof verlaten.

Jeugdland disco poster kerst 2022 pub 1 20

Betaling mislukt!

Helaas is uw betaling niet gelukt. Probeer het nogmaals.
Heeft u vragen, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Creche - woensdag

Vandaag zijn de operaties om 08.00 uur hervat. De derde dag is zoals gebruikelijk de dag van de afvallers. Enthousiast begonnen da agenten Kai en Valentijn aan deze nieuwe dag, spoedig gevolgd door de junior-agenten Pepijn, Amelie en Marijn. Agente Manal maakte het halve dozijn vol.

Junior-agenten K. en V hebben de dag doorgebracht bij hun primaire plaatsingen.

Helaas vielen de agenten A. en M. kort na 11.00 uur uit door oververmoeidheid. Zij zijn met een moederse evacuatievlucht afgevoerd naar het Opa Recuperatie Centrum. Gevreesd wordt dat zij het einde van de missie niet gaan halen.

Agente M. miste daardoor haar buddy, maar wist zich manmoedig staande te houden tegenover P. Hierdoor kon de missie worden vervolgd als herhaling van voorgaande dagen; observatie in het bos, watermanagement, Duplo en Dino met als finale afsluiting zandsculpturen maken.

Creche - donderdag

Ondanks de afwezigheid van een deel van de missieleiding zijn de operaties planmatig gestart om 08.00 uur. Zoals verwacht zijn de agenten A. en M. uitgevallen. Ook agente M. heeft zich vandaag niet present gemeld, waardoor al snel alleen agent V. overbleef.

De missie van vandaag begon met Duplo waarbij er een dak moest worden gebouwd boven een enorme garage. Pas na drie mislukte pogingen was er sprake van succes. Het nieuwe element van vandaag betrof camouflage. De opdracht was een dennenappel zodanig te vermommen dat deze niet meer als zodanig te herkennen was. Met groot genoegen kan ik rapporteren dat agent V. de missieleidng heeft overtroffen door het gebruik van een enkele kleur en gouddraad. Bravo V.

Diverse malen is getracht het fysieke deel van de missie, voetbal, stuiteren en gooien af te ronden, maar weersomstandigheden en concurrentie van andere groepen lieten dit niet toe. Morgen beter.

Creche - dinsdag

De operatien zijn om 08.00 uur hervat. Aanwezig waren de junior-agenten K. en V., die gezamenlijk plannen hebben ontwikkeld voor een nieuw spoorweg emplacement. Nadat het ontwerp in praktische vorm was uitgetest is agent K. vertrokken op een nieuwe missie. Agent V. heeft in de loop van de ochtend een mogelijk spoor ontdekt in het onderzoek naar de gestolen gouden pet. In het belang van het nderzoek kunnen hier verder geen nadere mededelingen over worden gedaan.

Na de lunchpauze bleek dat dieven de goudvoorraad van de hoofdcreche hadden gestolen. Met behulp van de aanwijzingen van onze computer speurders konden we een boszoeking ondernemen. De scherpe blik van agent V. bleek zeer effectief. Heel snel werden de goudstaven teruggevonden waardoor de salarissen van onze agenten zeker zijn gesteld. Helaas leverde dit het nodige oponthoud in de verdere opleiding op.