Inschrijven Jeugdland 2023

Jeugdland is een kindervakantieweek voor kinderen woonachtig en/of schoolgaand in Hoogerheide, Putte of Woensdrecht. Tijdens de kindervakantieweek worden de kinderen ingedeeld op leeftijd en doen ze allerlei spelletjes en activiteiten binnen een van te voren gekozen thema. Dit jaar is het thema ‘Jeugdland in het Oude Egypte’. Met een flinke dosis improvisatie, samenwerking en respect beleven ze een leuke week, waarbij meedoen en plezier bij het spelen van spelletjes belangrijker is dan winnen.

Dit jaar wordt Jeugdland gehouden van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 18 augustus.

Wil je meedoen met Jeugdland? Inschrijven kan online via deze website en alleen door direct via iDeal te betalen.

Deelname aan Jeugdland is € 30,00 p.p. voor de hele week.

Jeugdland is verdeeld in vier kleuren. De groep op school waarin uw kind op het moment van inschrijven zit, bepaalt de kleur waarvoor u uw kind kunt inschrijven. Selecteer op deze pagina de juiste kleur om in te schrijven voor Jeugdland 2023!

Het aantal beschikbare plaatsen per kleur is beperkt. Het online inschrijven stopt automatisch zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. 
Nadrukkelijk verzoek niet in te schrijven als je niet zeker bent van deelname (bijv. vanwege vakantie). Mogelijk moeten we hierdoor andere kinderen teleurstellen!

 Groep 1
button lichtblauw

 Groep 2 en 3
button blauw

 Groep 4 en 5
button rood

 Groep 6, 7 en 8
button groen