Het zit er bijna weer op!


Beste ouders/ verzorgers,

Dag vier zit erop! Vandaag keren de kinderen voor de laatste keer terug in de Oertijd. We kijken terug op een zeer geslaagde week. Op onze website https://www.sjjw.org vindt u de dagelijkse rapportages en foto’s per kleur, zodat u een impressie heeft van de activiteiten die hebben plaatsgevonden.

Sponsoren
Ieder jaar mogen wij rekenen op de steun van veel sponsoren. Dit jaar is voor veel bedrijven een lastig jaar. Daarom hebben wij besloten hen dit jaar niet om een bijdrage te vragen. Graag willen wij hen op deze manier nogmaals bedanken voor de steun die wij jaarlijks van hen ontvangen. Dankzij Caritas en Herwonnen Levenskracht was Jeugdland voor alle kinderen toegankelijk. In het bijzonder willen wij dit jaar METO en WVV’67 bedanken voor het beschikbaar stellen van hun sportpark, zodat we drie eilanden konden creëren.

Vrijwilligers
Graag willen wij nogmaals onze waardering uitspreken aan de ruim 100 vrijwilligers die de nodige inspanningen hebben verricht om er wederom een onvergetelijke week van te maken.

Op vrijdagavond bedanken wij onze vrijwilligers met een gezellig samenzijn. Een bijdrage in één van de fooienpotten gebruiken wij als bijdrage in de kosten hiervan. Wilt u een bijdrage doen in de digitale fooienpot? Dit kan via onderstaande QR-code.

QR code

Bedankt!
Rest ons om u als ouders te bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Dat wij ondanks alle covid-19 maatregelen en de daarop aangepaste organisatie uw kinderen mochten verwelkomen. Wij hopen hen volgend jaar weer te zien!

Met vriendelijke groet,

Mede namens alle vrijwilligers,

Bestuur Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Woensdrecht - Jeugdland