Jeugdland 2023


Beste ouders/ verzorgers,

We kijken terug op een zeer geslaagde week. Op onze website https://www.sjjw.org vindt u de dagelijkse rapportages en foto’s per kleur, zodat u een impressie heeft van de activiteiten die hebben plaatsgevonden.

Sponsoren
Ieder jaar mogen wij rekenen op de steun van veel sponsoren. Hiervoor willen wij hen ook hartelijk bedanken! Dankzij Caritas en Herwonnen Levenskracht was Jeugdland voor alle kinderen toegankelijk. 

Vrijwilligers
Graag willen wij nogmaals onze waardering uitspreken aan de ruim 100 vrijwilligers die de nodige inspanningen hebben verricht om er wederom een onvergetelijke week van te maken.

Op vrijdagavond bedanken wij onze vrijwilligers met een gezellig samenzijn. Een bijdrage in één van de fooienpotten gebruiken wij als bijdrage in de kosten hiervan. Wilt u een bijdrage doen in de digitale fooienpot? Dit kan via onderstaande QR-code.

Fooienpot 2023
Bedankt!

Mocht u vragen/ tips/ of andere opmerkingen hebben, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rest ons om u als ouders te bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Wij hopen hen volgend jaar weer te zien!

Met vriendelijke groet,

Mede namens alle vrijwilligers,

Bestuur Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Woensdrecht - Jeugdland