Informatie Jeugdland 2020


Het zit er bijna weer op!

Beste ouders/ verzorgers,

Dag vier zit erop! Morgen komen de kinderen voor de laatste keer naar ons onbewoond eiland. We hebben de tropische temperaturen - met de nodige verkoeling tussendoor - goed doorstaan en kijken terug op een zeer geslaagde week. Op onze website https://www.sjjw.org vindt u de dagelijkse rapportages en foto’s per kleur, zodat u een impressie heeft van de activiteiten die hebben plaatsgevonden.

Sponsoren
Ieder jaar mogen wij rekenen op de steun van veel sponsoren. Dit jaar is voor veel bedrijven een lastig jaar. Daarom hebben wij besloten hen dit jaar niet om een bijdrage te vragen. Graag willen wij hen op deze manier nogmaals bedanken voor de steun die wij jaarlijks van hen ontvangen. Dankzij Caritas en Herwonnen Levenskracht was Jeugdland voor alle kinderen toegankelijk. In het bijzonder willen wij dit jaar METO en WVV’67 bedanken voor het beschikbaar stellen van hun sportpark, zodat we drie eilanden konden creëren.

Vrijwilligers
Graag willen wij nogmaals onze waardering uitspreken aan de ruim 100 vrijwilligers die - vanwege de korte voorbereidingstijd - de nodige inspanningen hebben verricht om er wederom een onvergetelijke week van te maken.

Op vrijdagavond bedanken wij onze vrijwilligers normaal tijdens een gezellige afsluiting op Kooiduin. Vanwege de covid-19 maatregelen kan deze niet op dezelfde manier doorgaan. Zo snel als dat mogelijk is, willen wij hen alsnog bedanken. Een bijdrage in één van onze fooienpotten of per bank op NL 50 RABO 0349 908 613 t.n.v. ‘Stichting Jeugd- en Jongerenwerk’ is altijd welkom. Deze gebruiken wij als bijdrage in de kosten hiervan.

Bedankt!
Rest ons om u als ouders te bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Dat wij ondanks alle covid-19 maatregelen en de daarop aangepaste organisatie uw kinderen mochten verwelkomen. Wij hopen hen volgend jaar weer te zien!

Met vriendelijke groet,

Mede namens alle vrijwilligers,

Bestuur Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Woensdrecht - Jeugdland

Hitteplan

Met de huidige weersvoorspellingen zal er in de Jeugdlandweek volgens het hitteplan gewerkt worden. Dit houdt actief in:
  • Er zal voldoende drinkwater ter beschikking zijn. Zorg ervoor dat uw zoon/dochter een navulbare beker/drinkfles bij zich heeft.
  • We vragen u uw kind goed in te smeren, voordat hij/zij naar Jeugdland gaat.
  • Wij vragen u uw kind zonnebrand mee te geven, zodat hij/zij zich overdag ook kan insmeren.
  • We beperken activiteiten in de volle zon. Zo nodig verplaatsen wij activiteiten naar binnen-locaties.
  • Er zijn een hele week EHBO-ers aanwezig. Er zal hierbij extra gelet worden op effecten van warmtestress.

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Mirjam Geers, 0164-610939 (avonduren)

Jeugdland 2020 gaat door!
Het was lang spannend, maar we zijn heel blij dat Jeugdland dit jaar door kan gaan! We staan te popelen om er weer een fantastische week voor uw kind(eren) van te maken! Wel hebben we een aantal aanpassingen moeten doen in de organisatie. Op die manier creëren we zowel voor de kinderen als onze vrijwilligers een veilige omgeving.

Het digitale boekje kunt u raadplegen via onderstaande link. Deze valt binnenkort nog op de deurmat.
https://www.sjjw.org/images/Informatieboekje_Jeugdland_2020.pdf

In het boekje kunt u lezen dat we ons verspreiden over drie locaties. Gelieve hierbij de aanwijzingen met betrekking tot wegbrengen en ophalen op te volgen. Deze kunt u via onderstaande link raadplegen.
https://www.sjjw.org/images/Vervoersprotocol_Jeugdland_2020.pdf

Uitsluitend met toestemming van ouders mogen kinderen van rood en groen op eigen gelegenheid naar huis. U kunt toestemming geven middels onderstaand formulier.
https://www.sjjw.org/index.php?option=com_rsform&view=rsform&formId=24

De inschrijvingen zijn gesloten.