Inschrijven Jeugdland 2019

Jeugdland is een kindervakantieweek voor kinderen woonachtig en/of schoolgaand in Hoogerheide, Putte of Woensdrecht. Tijdens de kindervakantieweek worden de kinderen ingedeeld op leeftijd en doen ze allerlei spelletjes en activiteiten binnen een van te voren gekozen thema. Dit jaar is het thema ‘Jeugdland bij de Romeinen’. Met een flinke dosis improvisatie, samenwerking en respect beleven ze een leuke week, waarbij meedoen en plezier bij het spelen van spelletjes belangrijker is dan winnen.

Dit jaar wordt Jeugdland gehouden van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 9 augustus op scoutingterrein Kooiduin in Hoogerheide. Wil je meedoen met Jeugdland? Je kunt je op drie manieren inschrijven.

Optie 1: van donderdag 11 april om 21.00 uur tot zaterdag 13 april om 12.00 uur online via onze website en direct via iDeal betalen.
Optie 2: van donderdag 11 april om 21.00 uur tot zaterdag 13 april om 12.00 uur online via onze website en betalen op de inschrijfmiddag op 13 april.
Optie 3: tijdens de inschrijfmiddag op zaterdag 13 april van 16.00 uur tot 17.00 uur in MFC Kloosterhof.

Op de inschrijfmiddag kunt u zowel contant als met PIN betalen. Deelname aan Jeugdland is € 25,00 p.p. voor de hele week.

Jeugdland is verdeeld in 4 kleuren. De groep op school waarin uw kind op dit moment zit, bepaalt de kleur waarvoor u uw kind moet inschrijven. Kies de juiste kleur om de inschrijving voor Jeugdland 2019 te starten! 

Het aantal beschikbare plaatsen per kleur is beperkt. Het online inschrijven stopt automatisch zodra het maximum is bereikt. Mocht u online niet meer kunnen inschrijven, willen wij u vragen naar de inschrijfmiddag te komen op 13 april tussen 16.00 uur en 17.00 uur in MFC Kloosterhof. Indien u niet meer online kan inschrijven betekent niet automatisch dat er geen plaats meer is.

 Groep 1
button lichtblauw

 Groep 2 en 3
button blauw

 Groep 4 en 5
button rood

 Groep 6, 7 en 8
button groen