Inschrijven Jeugdland 2019

Jeugdland is een kindervakantieweek voor kinderen woonachtig en/of schoolgaand in Hoogerheide, Putte of Woensdrecht. Tijdens de kindervakantieweek worden de kinderen ingedeeld op leeftijd en doen ze allerlei spelletjes en activiteiten binnen een van te voren gekozen thema. Dit jaar is het thema ‘Jeugdland bij de Romeinen’. Met een flinke dosis improvisatie, samenwerking en respect beleven ze een leuke week, waarbij meedoen en plezier bij het spelen van spelletjes belangrijker is dan winnen.

Dit jaar wordt Jeugdland gehouden van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 9 augustus op scoutingterrein Kooiduin in Hoogerheide.
Wil je meedoen met Jeugdland? Er zijn nog enkele plaatsen vrij, inschrijven kan online via onze website en direct via iDeal betalen.

Deelname aan Jeugdland is € 25,00 p.p. voor de hele week.

Jeugdland is verdeeld in 4 kleuren. De groep op school waarin uw kind op dit moment zit, bepaalt de kleur waarvoor u uw kind moet inschrijven. Kies de juiste kleur om in te schrijven voor Jeugdland 2019! 

Het aantal beschikbare plaatsen per kleur is beperkt. Het online inschrijven stopt automatisch zodra het maximum is bereikt. 

 Groep 1
button lichtblauw

 Groep 2 en 3
button blauw

 Groep 4 en 5
button rood

 Groep 6, 7 en 8
button groen