Inschrijven Jeugdland 2021

Deze inschrijfpagina is uitsluitend bedoeld voor inschrijvingen die via de BWI verlopen.

Jeugdland is een kindervakantieweek voor kinderen woonachtig en/of schoolgaand in Hoogerheide, Putte of Woensdrecht. Tijdens de kindervakantieweek worden de kinderen ingedeeld op leeftijd en doen ze allerlei spelletjes en activiteiten binnen een van te voren gekozen thema. Dit jaar is het thema ‘Jeugdland in de oertijd’. Met een flinke dosis improvisatie, samenwerking en respect beleven ze een leuke week, waarbij meedoen en plezier bij het spelen van spelletjes belangrijker is dan winnen.

Dit jaar wordt Jeugdland gehouden van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 27 augustus. Afhankelijk van de Covid-19 maatregelen zal Jeugdland met alle kleuren plaatsvinden op het scoutingterrein Kooiduin, of worden de kleuren verdeeld over drie locaties. 

Wil je meedoen met Jeugdland? Inschrijven kan online via onze website en direct via iDeal betalen.

Deelname aan Jeugdland is € 25,00 p.p. voor de hele week. Indien wij genoodzaakt zijn om Jeugdland vanwege Covid-19 af te gelasten, zullen wij automatisch de inschrijfkosten aan u terugbetalen.

Jeugdland is verdeeld in vier kleuren. De groep op school waarin uw kind op het moment van inschrijven zit, bepaalt de kleur waarvoor u uw kind kunt inschrijven. Kies de juiste kleur om in te schrijven voor Jeugdland 2021! 

Het aantal beschikbare plaatsen per kleur is beperkt. Het online inschrijven stopt automatisch zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. 

 Groep 1
button lichtblauw

 Groep 2 en 3
button blauw

 Groep 4 en 5
button rood

 Groep 6, 7 en 8
button groen